REAX FLUIBALL

A dinamikus labda

A Reax Fluiball akármelyik gyakorlatból tökéletes neuromuszkuláris edzést biztosít. A víz destabilizál minden MOZDULATOT, az edzések szórakoztatóak és hatékonyak.

A Reax Fluiball egy puha tapintású és strapabíró medicinlabda, változó mennyiségű, környezetbarát, színes vízzel a belsejében. Különböző súlyokból áll, 1-12 kg-ig, a belsejében lévő víz mennyiségétől függően.
A víz instabilitása és kiszámíthatatlansága valóban funkcionálissá teszi az eszközt: dinamikusan kiszámíthatatlan, rugalmas, hordozható, puha, biztonságos és helytakarékos. Ugyanakkor a lágysága egyedülállóvá teszi: elforgathatja, megrázhatja, megragadhatja, eldobhatja, sőt összenyomhatja, és nem tesz kárt a felhasználóban vagy a padlóban.
Bármilyen edzést a felhasználó edzettségi szintjéhez lehet igazítani, az egyéni edzésprogramjának megfelelően. A labda típusa, helyzete és súlya, valamint a mozdulatok végrehajtásának sebessége határozza meg az edzés intenzitását. Ezek a proprioceptív labdák tökéletesen alkalmasak rehabilitációs gyakorlatokra is, mivel minden mozgás szigorúan ellenőrizhető az erő, az egyensúly és a koordinációs képesség javítása érdekében. A Fluiball a következő átmérőkben kapható: 16, 26 30, 55 és 65 cm.

Copyight © 2019